(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu ilmiy maqolada soliq imtiyozlarining hisobga olinish muammolari va uning yechimi keltirilgan. Maqsadsiz ishlatiladigan soliq imtiyozlari bo‘yicha schotlar rejasiga kiritilish zaruriyati asoslangan.