(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ушбу мақола ислом банк хизматларини ҳақида баён қилинган. Шунингдек, мамлакатимизда ислом банк хизматларини жорий қилишни ижобий ютуқлари ва камчиликлари кўрсатилган. Хусусан, ислом банк хизаматларини жорий қилиш билан боғлиқ муаммолар ва уларни бартараф этиш бўйича муаллиф томонидан илмий, амалий ва услубий таклиф ва тавсиялар келтирилган.