(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Мақолада саноат корхоналарида инновацион бошқарув самарадорлигини ошириш, иқтисодий ўсишни рағбатлантирувчи ҳамда бошқаруви самарадорлигига таъсир кўрсатувчи ички ва ташқи омилларини таъсири кўрсатиб ўтилган. Шунингдек корхонанинг инновацион фаолиятини бошқариш самарадорлиги унинг рақобатбардошлиги кўрсаткичини яхшиланишига қандай дастаклар орқали таъсир этилиши ёритилган ҳамда саноат корхонасида самарали инновацион бошқарувни ташкил этишдаги босқичлари аҳамияти ва зарурлиги ҳақидаги маълумотлар батафсил келтирилган.