(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Maqolada g‘allachilik klasterlari javobgarlik markazlari o‘rtasida bo‘ladigan hisob-kitoblarda qo‘llaniladigan transfert baholarni belgilashning tashkiliy–uslubiy jihatlari jihatlari atroflicha tahlil qilinib, g‘allachilik klasterlarda transfert baholarni belgilashning maqbul usuli taklif etilib, javobgarlik markazlari faoliyatini baholash orqali boshqaruv qarorlari samaradorligini oshirish masalalari yoritilgan.