(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqolada xududlarni ijtimoiy-iqtisodiy rivojlantirishga erishish uchun tanlangan strategiyalarni shakllantirish mexanizmlari bo‘yicha ma’lumotlar keltirilgan bo‘lib, hamda ularni nazariy masalalari ko‘rib chiqilgan va nazariy asoslangan ilmiy tavsiyalar ishlab chiqilgan.