(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Mazkur maqolada davlat sektorida ichki nazoratning tashkiliy jihatlari yoritilgan. Ichki nazorat tushunchasiga iqtisodchi olimlarning ta’rifi va yondashuvlari tadqiq qilingan. Davlat sektorida ichki nazoratning tashkiliy jihatlarini yaxshilash bo‘yicha xulosalar shakllantirilgan.