(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Мазкур мақолада Ўзбекистон енгил саноат корхоналарида маркетинг фаолиятини ташкил этишнинг замонавий ҳолати, ривожланиш тенденциялари ва истиқболлари ўрганилган. 2019-2023 йиллар давомида тармоқнинг 100 дан ортиқ корхоналари фаолияти таҳлил қилинган. Рақамли иқтисодиёт шароитида маркетинг стратегияларининг трансформацияси, тармоқлараро интеграция жараёнлари ва кластер ёндашувининг самарадорлиги баҳоланган.