(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Mazkur maqolada tijorat banklarida islom moliyasi mahsulotlarini joriy etish masalalari har tomonlama tahlil qilinadi. Shuningdek, O‘zbekistonda islomiy moliya mahsulotlarini rivojlantirish yo‘nalishlari va taklif etilayotgan chora-tadbirlar muhokama qilinadi. Maqola davomida xalqaro tajribalar o‘rganilib, O‘zbekiston sharoitiga mos keluvchi strategik yondashuvlar ishlab chiqiladi.