(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Ushbu maqolada Xitoyning yirik kreditor sifatida tashqi qarz siyosatining Markaziy Osiyo mamlakatlari iqtisodiyotidagi o‘rni tahlil qilinadi. Qarz mablag‘lari miqdorining ortib borishi keltirib chiqarishi mumkin bo‘lgan xavflar xususida so‘z boradi. Maqola so‘ngida tadqiqot natijasida olingan xulosalar va ilmiy tavsiyalar bayon etiladi.