(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Ushbu maqolada mamlakatimizda maxsus iqtisodiy zonalarning rivojlanish va boshqarish omillari iqtisodiyotning asosiy bug‘ini sifatida keltirilganligi to‘g‘risida ma’lumotlar keltirilgan. Shu bilan birga maxsus iqtisodiy zonalarni rivojlantirish va boshqarishda erishilayotgan yutuqlardan tashqari ushbu iqtisodiy zonalarni rivojlantirishda uchraydigan kamchiliklar, ularni boshqarishdagi muammolar va ularning yechimlari haqida qimmatli ma’lumotlar berilgan.