(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Ushbu maqolada kichik biznes va tadbirkorlik subyektlarini boshqarish hamda bank kreditlarining strategik roli haqida fikr yuritiladi. Shuningdek, tijorat banklari tomonidan kichik biznes va xususiy tadbirkorlikni kreditlashda yuzaga keladigan kamchiliklar va muammolar ularni bartaraf etishdagi tavsiya va takliflar borasida fikr yuritiladi.