(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Ushbu maqoladi respublikadagi elektr energiyasini ishlab chiqarish tarmogʻida olib borilayotgan islohotlar va ularning natijalari, tarmoqda saqlanib qolayotgan muammolar, elektr energiyasini ishlab chiqarish va uzatish jarayonidagi tabiiy monopol holatlar, elektr energetika sohasini tartibga solish va boshqarishdagi muammolar oʻrganilib, ularni bartaraf etish yoʻllari va usullari boʻyicha taklif va tavsiyalar berilgan.