(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Ушбу мақолада, аудитнинг халқаро стандартларидан фойдаланган ҳолда давлат секторида молиявий назоратни самарали амалга ошириш йўллари, ҳақида сўз юритилган.