(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Кичик бизнесни қўллаб-қувватлашда самарали кредитлаш тизими тадбиркорлик муҳитини яхшилаш ва иқтисодий ўсишни рағбатлантиришда муҳим ўрин тутади. Ушбу мақолада ривожланган ва ривожланаётган мамлакатларда кичик бизнесни кредитлаш амалиёти таҳлил қилиниб, Ўзбекистон учун самарали кредитлаш механизмларини такомиллаштириш бўйича таклифлар ишлаб чиқилган.